CsavarKulcs Műszaki könyv

Név:
E-mail cím:
Hozzászólás
 
Az űrlap elküldéséhez kérem húzza át az alábbi kapcsolót balról jobbra.
  • #3 2017-05-15 11:10 Írta: Borbély Gábor

    Mikrokapszulás kötőelem bevonatoló technológiáról Dr. Tatai-Szabó Miklós úr írását olvashatják: https://autotechnika.hu/cikkek/ez-az/11692/a-bevonatos-csavarokrol Teljes anyag weboldalunk oktatás menüponjában érhető el!

  • #2 2017-03-31 16:20 Írta: Benedek József

    Benedek József ajánlása A Szíriusz fénye által készített Csavarkulcs kézikönyvet szeretném ajánlani a kedves műszaki szakemberek és leendő szakemberek figyelmébe. Ez a könyv a kötőelemek kiválasztását és felhasználását segíti. Betekintést enged: általános műszaki információk, metrikus ISO menet, csavarok, anyák alapanyagaihoz. Csavarok acélszerkezetéhez, korrózióvédelméhez, kötőelemek kiválasztásához, csavarkötések biztosításához, szerelési javaslatokhoz szabványok terén nyújt segítséget. Én, mint autószerelő szakember nap, mint nap dolgozom csavarokkal: a motor, sebességváltó és hajtómű, fék és futómű… Nem mindegy, hogy milyen kötőelem épül be, mert mindre más és más igénybevétel hat. Sőt a meghúzási nyomatékot is be kell tartani. Illetve hogy, hányszor építhető be ugyan az a csavar. Ebben nyújt ismereteket számomra ez a könyv.

  • #1 2016-04-13 15:49 Írta: Borbély Gábor

    Kedves Olvasó! Kérem ossza meg a szerkesztőkkel, mi a véleménye CsavarKulcs műszaki szakkönyvünk tartalmáról? Ajánlaná e másoknak?


Hírlevél

Hírek

Copyright © 2016. sziriuszfenye.hu. Minden jog fenntartva. Site by: Y’SOLUTIONS